Проекти

Културно-исторически комплекс "Цари Мали Град"
 
 
Комплексът "Цари Мали Град" е наистина уникална забележителност, която се намира само на около час път от София. Там, на 990 м. надморска височина бяха открити и доказателства за приемствеността на култовото място през хилядолетията – от езическото светилище на траките, през раннохристиянската църква от IV век, раннохристиянската базилика от VI век, средновековната църква „Възнесение Христово”, построена през втората половина на XV век , за да стигне до наши дни един оброк сред дъбовата кория.
 
Комплексът в сътрудничество с Audioguide.bg успяха да създадат една незабравима история, която посетителите могат да чуят на цели шест езика, разбира се на аудио гид устройствата с марка Orpheo.
 
Исторически музей, Панагюрище
 
 
Панагюрското златно съкровище вече има уникална за България аудио гайд система имплементирана от Audioguide.bg. Благодарение на щедрото дарение на Асарел Медет АД и лично на неговия генерален директор и меценат на изкуството д-р инж. Лъчезар Цоцорков това уникално тракийско съкровище всяка година ще се връща на мястото, където е било открито - Панагюрище.
 
Историята кой, как и къде го открива ще можете да чуете в Историческият музей, Панагюрище, записана на пет езика върху аудио гайд устройствата с марка Orpheo.